cPanel innlogging

Hvis du er administrator av et webdomene som ligger hos Websenter.no, logger du deg inn på følgende måte som vist her.

Logg deg inn på https://dittdomene.com:2083/ ved å bytte ut “dittdomene.com” med det aktuelle domenet. Eksempelvis om ditt domene hadde vært “websenter.no” ville det blitt https://websenter.no:/2083

Du vil nå se følgende bilde (som vist under her):

Har du mistet eller ikke fått passord, klikk på “Tilbakestill passord”

Brukernavnet du her skal skrive er det hemmelige brukernavnet som ble gitt/valgt da dere inngikk avtale med Websenter.no innledningsvis. Hvis dette brukernavnet er glemt må dere ta kontakt med oss på support@websenter.no.

Når brukernavnet er satt inn, er neste steg (som vist under) å legge inn den kontakt email som dere har registrert hos oss.

Her skriver du inn hele email adressen din. Deretter vil du få tilsendt en sikkerhetskode til denne email adressen, hvor nytt passord kan opprettes.